logo

Virkad tröja mönster gratis


Virkad och stickad damkofta Novita 7 Bröder En virkad och stickad damkofta i Novita 7 Bröder garn där övre delen är slätstickad och nedre delen är virkad i mormorsrutor.
Vi har även ett stort utbud på rabattkod personlig födelsedagstavla stickor och virknålar.
Att göra den i tråd istället innebar ju att den skulle bli mycket mindre än en filt.
Dagen efter hade jag samlat mig lite igen och började om från början.Du hittar det svenska mönstret här: Hjälp den rosa skogsmusen hjälpa Tiny Pink Forest Mouse Help the pink mouse help!They are for personal use only. .Sidorna och bärremmarna är virkade av fasta maskor.Nu var det ju sjukt länge sedan jag bloggade.Mönster till underkläder i fyra varianter som passar till den virkade docka.Den fyrkantiga halsringningen är klädsam och en speciell detalj.Stickad halsduk Novita Aava En imponerande halsduk i Novita Aava garn i en bred resårstickning och med fransar.Älskar du att sticka och virka precis som vi?
Den är stickad i ekologiska Novita Eco Cotton garn.
Remember that also small amounts help!Stickad damkofta Novita Kaisla En stickad ledig kofta i Novita Kaila garn med ett vackert fall och stora praktiska fickor.Visst det gick ju bra att virka, men lite för mycket tänka och klurigt för att jag riktigt skulle uppskatta det på ett roligt vis.Fina sticknyheter från Svarta Fåret, nyheter till ditt hobbyrum, vi på Knittingroom älskar garn.Stickad damkofta Novita Nalle En snäv strukturstickad randig kofta i Novita Nalle garn.Se också mössan som hör till i samma garn.Small crochet bear This cute little bear you can crochet in no time!Read more about the Swedish Childhood Cancer Foundation here or Save the Children here. .Basmönster för strumpor Novita Nalle Stickade strumpor i Novita Nalle garnet med förstärkt häl och bred bandhoptagning på tån.Jag tänkte att jag skulle ha den som någon sorts duk eller en väggbonad istället.
Stickade yllebyxor för barn Novita 7 Bröder och 7 Bröder Raita Roliga yllebyxor i Novita 7 Bröder och 7 Bröder Raita garn.


Sitemap