logo

Öppet köp presentkort


öppet köp presentkort

På presentkortet finns en värdekod som du vid slutförandet av anmälan/köpet skriver in i rutan för värdekod.
Om du inte har tillgång till internet kan du se ditt kontoutdrag som ett kvitto från en bankomat, alternativt kan du personligen besöka din bank och göteborgsvarvet rabatt be om ett kontoutdrag.
Utnyttjas inte hela beloppet vid första köptillfället sparas resterande belopp och kan utnyttjas vid ett senare köptillfälle.
Finns inte kvitto kan Varubyte återskapa ditt kvitto med hjälp av inköpsdatum och slutsumma.
Ej utnyttjat presentkort återlöses inte mot kontanter.Sov på saken i 90 dagar.Har väl koden använts så är presentkortet förbrukat.Har du större varor än vad som får plats i ett postpaket, kontakta oss på kundservice.Du kompletterar betalningen med en annan betalmetod som bankkort eller direktbetalning till bank.Skicka din vara tillsammans med clearings- och kontonummer samt telefon eller mailadress till.
Du ångrar enklast ditt köp genom att använda returformuläret.
Räcker inte beloppet på presentkortet till hela köpet, kan presentkortet utnyttjas som en delbetalning.Vill du ge en oslagbar present till vänner och familj?Ibland går det inte riktigt som man tänkt.Här kan du läsa vad som gäller för ditt presentkort.Gör så här: Gå till respektive lopps hemsida och gör din anmälan.


Sitemap