logo

Mall of scandinavia parkering gratis


Rent praktiskt: Verkstadsdelen har övertagits av Motorteknik i Lidköping, dit man kan vända sig för servicejobb, garantiärenden etc.
"Tattoo-Inge" Norlin från loh electronics rabattkod Katrineholm vann årets specialpris med sin råa järn-Sportster.
Känns ju faktiskt riktigt överkomligt!Fyra år senare sadlade han om till motoriserade tvåhjulingar och blev fabriksförare kampanjkod apollo augusti 2018 åt NV i Uppsala.Arrangör är Bobbers MC, Stockholm, och Old Harley Run är för amerikanska hojar 1969 eller äldre.På plats utlovas ett hejdundrande kalas med underhållning med mera.Givetvis håriga mailingbags nu rabattkod stuntshower som de tycks älska i England.
Nyheter för i år är annars Hall of Fame, där gamla pristagare ställs ut som en hyllning till hojbyggarekulturen, och en ny utställareklass som heter Modified Harley-Davidson.
Foto: Stefan Boman Petrol Circus, i samband med Finska MC-mässan i helgen som gick, var på förhand hypat med besök från Austin Speedshops Jesse James.
Konstprofessor Urban Engströms nya touringhoj Inges vibrationsfria Sportster.Efter 25 år har Lehman Trikes i Spearfish, South Dakota, lagt ner verksamheten.I den andra klassen vann Jojje från Västerås på en FXD-Twincam med lång sving mot en gammal Harley Drags-Sportster från Örebro.Här bjöds givetvis på massor av underhållning av rang och mängder av utställare, jippon och begivenheter.Det kostar inget, varken för besökare eller deltagare i utställningen.Vi lottar varje vecka ut 2 stycken fribiljetter till MC-mässan i Älvsjö (värde 140:-/st).På Nationaldagen arrangerar man swap vid klubben.Hojen är passande döpt till Whiskey Bent.Bonneville-motorerna har utrustats med förgasare, fått lättade vevpartier och vässats till 75 bakhjulshästar.
Vanliga motor-goggles typ Röde baronen funkar inte så bra för glasögonbärare (och i starkt solsken vill ju de flesta använda solbrillor).

Sitemap