logo

Interflora presentkort saldo


interflora presentkort saldo

Köp presentkort, har du frågor angående presentkortet ber vi dig att ta kontakt med Cashcom som administrerar våra presentkort.
Hvordan sjekke saldoen på gavekortet?
Nytt kort med QR-kod.Presentkortet är giltigt i 1 år från datumet då kortet laddades. .Det är inget öppet köp på presentkortet.Har msp gratis vip kod du ett presentkort med handskrivet datum belopp så har du ett gammalt presentkort.Kolla saldo giltighetstid på nytt kort med QR-kod.Presentkort via stor och liten rabattkod 2014 e-post: Ta med din mobiltelefon där du har ditt epostpresentkort eller skriv ut presentkort och ta med och använd som hel- eller delbetalning av ditt köp.Köps på Skellefteå Turistcenter - välkommen in så berättar vi mer!
Skriv in ditt kortnummer i fältet i nedanstående ruta, klicka på hämta.
En uppskattad present som dessutom gynnar handeln i city!
Saldo på ditt gavekort kommer da opp automatisk.
BlockName, har du fått ett presentkort från Interflora?Förstört eller förlorat kort ersätts.I Australien gäller presentkorten inte på följande varuhus: Brisbane North Lakes, Canberra, Sidney Marsden Park.Har du ett presentkort med QR-kod på baksidan, så har du ett nytt presentkort.Presentkortet skickas till angiven adress med post inom 1-3 dagar.Husk at hvis du handler for kr 100,- eller mer pr gang, kan Universal Presentkort brukes så mange ganger som du måtte ønsker.Vid besök i butik: Fysiskt presentkort: Ta med presentkortet du och använd som hel- eller delbetalning av ditt köp.
Så här använder du ditt presentkort.
Om du handlar för ditt presentkort i en av våra butiker och sedan vill lämna tillbaka produkten får du inte ut beloppet kontant utan istället ett tillgodokvitto i butiken du handlat. .

Sitemap