logo

Fruktkorg present
fruktkorg present

Det är vad vi har i åtanke när vi utformar våra produkter.
Det är dessa stunder som sedan blir minnen för kommande.
När du står där i köket och ska mata ett helt kompani, då vill vi att du ska ha allt du behöver för att göra det smidigt.Dukas-sortiment består främst av glas, porslin, köksprodukter, accessoarer och textil. .Duka Kitchen Life, livet händer i köket.Då är detta någonting för.Välj tillbehör: husets potatissallad, grekisk potatissallad, västerbottenspaj eller potatisgratäng.
Fruktens effekter, piggare, friskare och gladare medarbetare?
Här hittar du allt för köket till gratis typsnitt skrivstil allra bästa pris.
(Minst 4 personer flera alternativ finns 169,00kr/pers, beställ).
Det ihop med god kvalitet och funktionell skandinavisk design blir underbara kombinationer för köket och det dukade bordet. .Det är där vi samlar familj och vänner för att koppla av, skratta och njuta av god, inspirerande mat.Vi startade 1999 och har idag levererat över 13 miljoner portioner frukt till olika företag och skolor.Beställ extra tillbehör med er fruktkorg så får ni dem bekvämt levererade till.Med Duka Kitchen Life vill vi hålla inspiration i köket levande.Handla Duka Kitchen Life i våra butiker.
Vår buffé, grillade laxspett och kycklingspett, tomat basilikasalami, husets limeaioli, fetaostfylld peppadew, skaldjursröra på kavringbotten, brieost med fikonkompott, druvor och physalis, frukt och grönt, bröd och kex.

Sitemap